4 gedachten over “Alowieke verzet koers. Kranten artikel.

 1. Oh wat leuk. Ik wil ook zo’n boot. En dan mensen varen. Varen, varen over de baren. Maar ja. Ik wil ook zo veel. Weet ook niet waar ik uitkom. Voorlopig zit ik met een hond op de vijfde van een mooi appartement. En ga ik een hoogslaper (laten) bouwen want ik wil pleegkindjes opvangen. Maar zo’n bootje.. oeeeeheej ook erughh fijn lijkt me. Misschien een tuinhuisje voor mij?

  Like

  1. Goed idee van je, een hoogslaper. Als mijn huisje hoger was had ik het ook gedaan. Nu is het berg ruimte geworden.
   Bouw ze! En misschien heeft één van je buren een boot? Bij mij kwamen ook altijd mensen naar me toe die een boot wilden, maar ik raadde het vaak af, het is meer onderhoud dan je denkt, bijna iedereen vergist zich daarin. Heb er veel zien zinken doordat er in de winter te weinig naar omgekeken werd. Er zijn ook opklapbare aluminiumbootjes, zijn leuk en handig, op te klappen tot surfplank formaat.
   Veel plezier met alles, hoe dan ook!
   http://en.wikipedia.org/wiki/Porta-bote

   Like

 2. Hoi Alowieke, ik heb een leuk idee gezien, misschien wat voor jou wagentje. een raam wat je naar links open kunt schuiven (aan de binnenkant). Aan de rechterkant een luikje wat je dan snachts weer voor het open gat kunt schuiven, smorgens schuif je het luikje naar rechts weg en het raam ervoor. Zie je het voor je.
  groetjes van Coby (vriendin van Ivon uit Tilburg)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s