Inpakken en wegwezen

.

.

Mijn gedachten branden
als een oranjegele vlam
in zomers korte nachten.
Onrustig wacht ik op de dag

De dag komt dichterbij
dat ik mijn vleugels spreid
na zes jaar vlieg ik weer
voor ’t eerst in eigen wooncocon
Als een havik vlieg ik
een nieuwe tijd tegemoet.

Ik zal landen in het Noorden
samen met mijn huis.
Vijftien mei twee-duizend-achttien!
O, wie zal ik daar allemaal zien?

 

Volgende week verslag van de reis en de aankomst!

 

(Fototitel: “De vlam van gedachten in de nacht.”)

.

.

6 gedachten over “Inpakken en wegwezen

 1. Wat een spannende zomer ligt er voor je! Nieuwe woonomgeving, nieuw project en veel nieuwe contacten.. Ik wens je een goede reis en ben heel benieuwd naar je belevenissen in het Hoge Noorden.

  Like

  1. Ja! Ben heel benieuwd naar alles en dat ik zo snel al kan komen! Misschien ga ik ook nog naar Nynke Laverman aan de Turfmarkt. Over cultuur en landschap. Had het er vanochtend nog over met gast Mathijs, zittend in het gras.

   Like

 2. Heerlijk om te verhuizen naar een andere plek voor nieuwe avonturen en creatieve ontwikkelingen. Na het scheppen van je huisje, die gelukkig met je mee op reis gaat, nu een stukje aarde weer helpen zijn eigen vorm te vinden. Ik wens je veel geluk en zie uit naar je volgende ervarings verhalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s